AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla hediye almak

Kahve falında birden fazla hediye almak

Kahve falında birden fazla hediye almak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla hediye almak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklıklarının, tartışmaların ya da kayıpların önüne geçmek için hızla yapılması gereken değişiklikler veya uyarlamalar olabilir.

Kahve falında birden fazla hediye almak bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla araba görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, rütbe alacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde birden fazla ay görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, şifa ve moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında birden fazla kuran görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla tavşan görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla silah görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla makas görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla timsah görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, aydınlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir