AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla kuran görmek

Kahve falında birden fazla kuran görmek

Kahve falında birden fazla kuran görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla kuran gördüyseniz:

  • Siz sonuçta girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında birden fazla kuran görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla kuranı kerim görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla gömlek görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla yol görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla kişiyi bıçaklamak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla elbise görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla altın görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kedi yavrusu görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir