AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla makas görmek

Kahve falında birden fazla makas görmek

Kahve falında birden fazla makas görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, işinin yoluna gireceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, refaha erişileceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla makas gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler, yer değişimi veya yaşadığınız yerin dışındaki işaret ya da semboller aradığınız cevapları bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında birden fazla makas görmek kişinin güzel işler yapacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla silah görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla tesbih görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla çanta görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, masrafların altında kalacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla inek görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla diş görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla uçak görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla dolunay görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir