AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla silah görmek

Kahve falında birden fazla silah görmek

Kahve falında birden fazla silah görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, büyük mutluluk duyulacağına, umutlarının da tükeneceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, umutlarının kırılacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla silah gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında birden fazla silah görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla oda görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sorunların ve engellerin biteceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla cin görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla gelinlik görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, bir uzmana başvurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla bebek doğurmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla havuz görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla bebek görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla balık görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir