AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla araba görmek

Kahve falında birden fazla araba görmek

Kahve falında birden fazla araba görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla araba gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri iyi tanımanız gerekiyor.

Kahve falında birden fazla araba görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla ayakkabı almak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla yumurta görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla bilezik görmek bir ortaklık kurulacağına, kendisine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla gelin görmek işlerinin istediği gibi olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla erkek görmek verdiği sözleri tutacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla bilgisayar görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, zorluklarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla timsah görmek ailesini kaybedeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir