AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla göbek deliği görmek

Kahve falında birden fazla göbek deliği görmek

Kahve falında birden fazla göbek deliği görmek hüsrana uğratacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla göbek deliği gördüyseniz:

  • Kafanızdaki değişiklikleri birden yapmanız sakıncalı olabilir.

Kahve falında birden fazla göbek deliği görmek anne duasının açılacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında göbek deliği temizlemek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına inanılır.

Kahve falında göbek deliğinin açıldığını görmek gitmediği yerlere gideceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalettir.

Kahve falında göbek deliğinden iltihap aktığını görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göbek deliği görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalet eder.

Kahve falında göbek deliğini görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kısmetinin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki göbek deliği görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında göbek deliğinden kan geldiğini görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, elde edilecek menfaatlere işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir