AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek deliğinden kan geldiğini görmek

Kahve falında göbek deliğinden kan geldiğini görmek

Kahve falında göbek deliğinden kan geldiğini görmek kazancını iki kat arttıracağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, yeni bir ortama girileceğine rivayet eder.

Kahve falında göbek deliğinden kan geldiğini gördüyseniz:

  • Başlangıçta istenilen sonuç alınamamış bir teklifin üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında göbek deliğinden kan geldiğini görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göbek deliğinden kan aktığını görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında göbekten kan geldiğini görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbeğinden kan geldiğini görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında göbek deliğini temizlemek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında göbek deliğinin büyüdüğünü görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla göbek deliği görmek onlarla gönül birliği edeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göbek deliğini görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir