AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek deliğinin açıldığını görmek

Kahve falında göbek deliğinin açıldığını görmek

Kahve falında göbek deliğinin açıldığını görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinin açıldığını gördüyseniz:

  • Tadilat, tamirat, dekorasyon, alım-satım, kiralama yada aile üyelerini ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz.

Kahve falında göbek deliğinin açıldığını görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, bir koyduğu işten üç alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinden kan geldiğini görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla göbek deliği görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane göbek deliği görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret eder.

Kahve falında göbek deliğinde yara görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinden kan aktığını görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göbek deliği temizlemek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında iki göbek deliği görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir