AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek deliğini görmek

Kahve falında göbek deliğini görmek

Kahve falında göbek deliğini görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında göbek deliğini gördüyseniz:

  • Sunulan ya da elinize geçen bilgilere kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında göbek deliği görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinde yara görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinden iltihap aktığını görmek doğru bir karar verileceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına yorulur.

Kahve falında göbek deliği temizlemek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinden kan geldiğini görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında iki tane göbek deliği görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında iki göbek deliği görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla göbek deliği görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, kendi işini açacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir