AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek deliği temizlemek

Kahve falında göbek deliği temizlemek

Kahve falında göbek deliği temizlemek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, çok daha fazla adım atacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, zevki sefa içinde olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göbek deliği temizlemek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır beklediğiniz yaratıcı iş veya aşk karşınıza çıkabilir.

Kahve falında göbek deliğini temizlemek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbek deliği temizlemek engel tanımayan biri olacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla göbek deliği görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göbek deliğinin büyüdüğünü görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında göbek deliğinden iltihap aktığını görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında iki göbek deliği görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinin açıldığını görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına inanılır.

Kahve falında iki tane göbek deliği görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir