AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden çok tesbih görmek

Kahve falında birden çok tesbih görmek

Kahve falında birden çok tesbih görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında birden çok tesbih gördüyseniz:

  • İş, eğitim, seyahat veya aşk hayatı başlıklarında ele alınabilecek konularda ilerleme kaydetmek daha kolay olabilir.

Kahve falında birden fazla tesbih görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında birden çok tesbih görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine yorulur.

Kahve falında birden çok ünlü görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla silah görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla yumurta görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, zayıflayacağına tabir olunur.

Kahve falında birden çok ay görmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla horoz görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla cenaze görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir