AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden çok ay görmek

Kahve falında birden çok ay görmek

Kahve falında birden çok ay görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birden çok ay gördüyseniz:

  • Belli bir amacınızı gerçekleştirmek için vitesi yükseltebilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde birden fazla ay görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla ay görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında birden çok ay görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına inanılır.

Kahve falında güneş ve ay tutulması görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah ayçekirdek görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneş ay görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayşe anamızı görmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında ay ve gezegen görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir