AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla cenaze görmek

Kahve falında birden fazla cenaze görmek

Kahve falında birden fazla cenaze görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, büyük başarılara imza atacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, büyük zorluklar geçireceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla cenaze gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili her başlığa çeki düzen vermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında birden fazla cenaze görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla kuranı kerim görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, musibetlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla cüzdan görmek o işi canlandıracağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla göbek deliği görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla dolunay görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla alyans görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla havuz görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla bavul görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir