AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla tesbih görmek

Kahve falında birden fazla tesbih görmek

Kahve falında birden fazla tesbih görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla tesbih gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerin sizi inanmadığınız bir yöne sürüklemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında birden fazla tesbih görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında birden çok tesbih görmek fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında birden fazla meyve görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla bilgisayar görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla ev görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla kol saati görmek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla tavuk görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla güvercin görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir