AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla yumurta görmek

Kahve falında birden fazla yumurta görmek

Kahve falında birden fazla yumurta görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla yumurta gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilmek açısından da oldukça şanslısınız.

Kahve falında birden fazla yumurta görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla kedi yavrusu görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, yaşama dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla göbek deliği görmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde birden fazla ay görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla hediye almak yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla kişiyi dövmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, yeni projelere atılacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla kuzu görmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla gelinlik görmek nimetin çoğalacağına, kolay yollardan kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir