AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla horoz görmek

Kahve falında birden fazla horoz görmek

Kahve falında birden fazla horoz görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, lüksünün artacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında birden fazla horoz gördüyseniz:

  • Dengeyi kurmanız gerekiyor.

Kahve falında birden fazla horoz görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla polis görmek işsiz ise işe gireceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla yüzük takmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla altın yüzük görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla cami görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla kişiyle evlenmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla güneş görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla böcek görmek umutlarının tazeleneceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir