AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe doğurmak

Kahve falında serçe doğurmak

Kahve falında serçe doğurmak sermaye elde edeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine alamet eder.

Kahve falında serçe doğurmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında serçe doğurmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, keder yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşunun öldüğünü görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde serçe görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde serçe görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında serçe öldürmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine yorulur.

Kahve falında serçe parmağını kesmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında minik serçe görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına inanılır.

Kahve falında konuşan serçe görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir