AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan serçe görmek

Kahve falında uçan serçe görmek

Kahve falında uçan serçe görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, borçlarının hafifleyeceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, yollarının açılacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına işarettir.

Kahve falında uçan serçe gördüyseniz:

  • Bazı tekliflerin yenilenmesi gerekebilir.

Kahve falında serçenin uçtuğunu görmek daha fazla yakınlaşacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan serçe görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında uçamayan serçe görmek şifa ve moral bulacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında serçe kuşu uçurmak aydınlığa çıkılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında serçe uçurmak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine delalet eder.

Kahve falında serçe kuşunu uçurmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serçe pisliği görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında serçe yavrusu görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir