AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok kişiyle kavga etmek

Kahve falında birçok kişiyle kavga etmek

Kahve falında birçok kişiyle kavga etmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine delalettir.

Kahve falında birçok kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatınızdaki yerlerini veya onlar için yaptıklarınızı unuttuklarını düşünebilirsiniz.

Kahve falında birçok kişiyle kavga etmek düşmanına galip geleceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında birçok kişinin öldüğünü görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, hasta ise şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında birçok kişiyi dövmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birçok kişiyle evlenmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok kişiyi öpmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birçok kişiyle öpüşmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, masabaşı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında iki kişiyle kavga etmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki kişinin kavga ettiğini görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir