AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok kişinin öldüğünü görmek

Kahve falında birçok kişinin öldüğünü görmek

Kahve falında birçok kişinin öldüğünü görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına delalet eder.

Kahve falında birçok kişinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki tüm sorunları kolayca çözebilecek yeteneğe sahipsiniz.

Kahve falında birçok kişinin öldüğünü görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birçok kişiyle öpüşmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına delalet eder.

Kahve falında birçok kişiyi öpmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalet eder.

Kahve falında birçok kişiyle kavga etmek çok üst mevkilere yükseleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında birçok kişiyi dövmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birçok kişiyle evlenmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birçok insanın öldüğünü görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok adam öldürmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir