AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok kişiyle öpüşmek

Kahve falında birçok kişiyle öpüşmek

Kahve falında birçok kişiyle öpüşmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine inanılır.

Kahve falında birçok kişiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • İşleri tamamlayabilmeye ya da halletmeye çalışmalısınız.

Kahve falında birçok kişinin öldüğünü görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına işaret eder.

Kahve falında birçok kişiyle evlenmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, şansının ve bahtının açık olacağına yorulur.

Kahve falında birçok kişiyle öpüşmek onu doyasıya yaşayacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birçok kişiyi öpmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında birçok kişiyi dövmek başarısının artacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok kişiyle kavga etmek itibar göreceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birçok yol görmek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında etrafında birçok yılan görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir