AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok kişiyle evlenmek

Kahve falında birçok kişiyle evlenmek

Kahve falında birçok kişiyle evlenmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birçok kişiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz olmasına rağmen, diğer kişilerin problemleri veya stresli tavırlarıyla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında birçok kişiyle evlenmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında birçok kişiyi öpmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok kişiyi dövmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında birçok kişiyle öpüşmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında birçok kişinin öldüğünü görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine işaret eder.

Kahve falında birçok kişiyle kavga etmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir kişinin evlendiğini görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeniden aynı kişiyle evlenmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir