AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kişinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında iki kişinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında iki kişinin kavga ettiğini görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, kişinin fena halde yanılacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında iki kişinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Hukuki, kurumsal, kuralları içeren veya finansal konulara çok dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevdiği kişiyle kavga ettiğini görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin kavga ettiğini görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga ettiği kişiyi görmek kalp kırıklığına neden olacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kavga ettiğin kişiyle konuşmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, daha çok iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavga ettiğin kişiyi görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında iki kişinin kavga ettiğini görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başka kişilerin kavga ettiğini görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir