AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kişiyle kavga etmek

Kahve falında iki kişiyle kavga etmek

Kahve falında iki kişiyle kavga etmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına işaret eder.

Kahve falında iki kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Sizin son derece akılcı yaklaşımlar gösterdiğiniz durumlara diğer insanlar ters açılardan bakabilirler.

Kahve falında çok kişiyle kavga etmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine delalettir.

Kahve falında ölen kişiyle kavga etmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavga ettiğin kişiyle konuşmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavga ettiği kişiyi görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavga eden iki kişi görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle kavga etmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine delalettir.

Kahve falında birçok kişiyle kavga etmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işarettir.

Kahve falında kavga eden kişileri görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir