AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok birinin elini öpmek

Kahve falında birçok birinin elini öpmek

Kahve falında birçok birinin elini öpmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birçok birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Kalbinizin sesini dinlemeniz karşılaşacağınız kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

Kahve falında birçok birinin elini öpmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında birçok kişiyi öpmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında birçok el görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına alamet eder.

Kahve falında ağlamak el öpmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına alamet eder.

Kahve falında müdür eli öpmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına yorulur.

Kahve falında sarılmak el öpmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, başarılarını arttıracağına işarettir.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında devlet büyüğü elini öpmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir