AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılmak el öpmek

Kahve falında sarılmak el öpmek

Kahve falında sarılmak el öpmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, müşterilerinin çoğalacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarılmak el öpmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında el öpmek sarılmak sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında sarılmak el öpmek yapılan işte yalnız kalınacağına, başarısız ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında ölen anneye sarılıp öpmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiline sarılıp öpmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini sarılıp öpmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birine sarılıp öpmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birine sarılıp öpmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında babaya sarılmak öpmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir