AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok el görmek

Kahve falında birçok el görmek

Kahve falında birçok el görmek işlerin artacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında birçok el gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni onularla ilgilenmelisiniz.

Kahve falında birçok birinin elini öpmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok el görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok ekmek görmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birçok kapıdan geçmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine inanılır.

Kahve falında kapı önünde birçok ayakkabı görmek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birçok yüzük görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok tesbih görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birçok akraba görmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, ilerledikçe ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir