AnaSayfa / Genel / Kahve falında birbirine sımsıkı sarılmak

Kahve falında birbirine sımsıkı sarılmak

Kahve falında birbirine sımsıkı sarılmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kazancının azalmayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında birbirine sımsıkı sarılmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya öfkenizi belli etmeniz sizin aleyhinize durumlar yaratabilir.

Kahve falında birbirine sımsıkı sarılmak kem gözlere gelineceğine, ismini herkese duyuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine sımsıkı sarılmak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliye sımsıkı sarılmak yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sımsıkı sarılmak sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğe sımsıkı sarılmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında birisine sımsıkı sarılmak karşılığını bulacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğine sımsıkı sarılmak insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye sımsıkı sarılmak sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir