AnaSayfa / Genel / Kahve falında birbirine kavusmak

Kahve falında birbirine kavusmak

Kahve falında birbirine kavusmak toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine inanılır.

Kahve falında birbirine kavusmak gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz kimse hakkında size nakledilen şeyleri ya da o insanla ilgili yapılan yorumları basit bir kıskançlık yüzünden yapılıyor zannetmeyin.

Kahve falında birbirine kavusmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birbirini sevmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birbirine sımsıkı sarılmak dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işarettir.

Kahve falında birbirine sarılarak uyumak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birbirini görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında birbirine gülümsemek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında birbirini bıçaklamak insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, karlı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında birbirini taşlamak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir