AnaSayfa / Genel / Kahve falında birbirine sarılarak uyumak

Kahve falında birbirine sarılarak uyumak

Kahve falında birbirine sarılarak uyumak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, çok mutlu olunacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birbirine sarılarak uyumak gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini veya girişiminizi ilerlediği hızın dışına çıkarma arzunuz geri tepebilir.

Kahve falında birbirine sarılarak uyumak büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birbirine sarılmış yılan görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birbirine sarılan yılan görmek kazançsız işler peşinde olmaya, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında birbirine sarılıp ağlamak borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, düşmanlarını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birbirine sımsıkı sarılmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birbirine sarılmak falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeklerin birbirini ısırdığını görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında birbirini dövmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, moralinin yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir