AnaSayfa / Genel / Kahve falında birbirine gülümsemek

Kahve falında birbirine gülümsemek

Kahve falında birbirine gülümsemek kederlerinin son bulacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birbirine gülümsemek gördüyseniz:

  • Parasl açıdan şanslısınız.

Kahve falında birbirine gülümsemek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine gülümsemek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, mutluluktan havalara uçulacağına yorulur.

Kahve falında erkeğe gülümsemek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet eder.

Kahve falında karşılıklı gülümsemek çok zor durumlara düşeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye gülümsemek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında düşmana gülümsemek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, iş projelerinin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğine gülümsemek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe gülümsemek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir