AnaSayfa / Genel / Kahve falında birbirini görmek

Kahve falında birbirini görmek

Kahve falında birbirini görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında birbirini gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaları veya ekonomik başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında birbirine ateş etmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birbirini yiyen yılan görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, hayallerin yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında birbirine su atmak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşlerin birbiriyle evlendiğini görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında birbirini görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birbirine sarılmış yılan görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insanların birbirini yediğini görmek hayaline kavuşacağına, helal lokma yiyeceğine işarettir.

Kahve falında birbirini öpmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir