AnaSayfa / Genel / Kahve falında birbirini bıçaklamak

Kahve falında birbirini bıçaklamak

Kahve falında birbirini bıçaklamak sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına delalet eder.

Kahve falında birbirini bıçaklamak gördüyseniz:

  • Ticari işlerinizi veya yaratıcı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz, harekete geçmeden önce iki kere düşünün.

Kahve falında iki kişinin birbirini bıçakladığını görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birbirini bıçaklamak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına inanılır.

Kahve falında birbirine sarılıp ağlamak sürekli dua alarak yaşayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında iki kişinin birbirini öldürdüğünü görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, duygularının karşılık göreceğine delalet eder.

Kahve falında birbirini kaybetmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birbirini sevmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında köpeklerin birbirini ısırdığını görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında birbirine sarılmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir