AnaSayfa / Genel / Kahve falında birbirini taşlamak

Kahve falında birbirini taşlamak

Kahve falında birbirini taşlamak özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birbirini taşlamak gördüyseniz:

  • Tekrar bağlantı kurmanız durumunda eski bir ilişkiniz size üzüntü verebilir.

Kahve falında birbirini taşlamak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında yemekleri birbirine karıştırmak dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına delalettir.

Kahve falında birbirine benzeyen insan görmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, rahatın ve konforun geleceğine işaret eder.

Kahve falında iki kişinin birbirini öldürdüğünü görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına delalettir.

Kahve falında birbirini yiyen balık görmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında birbirine sarılarak uyumak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında balıkların birbirini yediğini görmek ailenin büyüyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birbirine taş atmak geçimin daha kolay hale geleceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir