AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir zatı görmek

Kahve falında bir zatı görmek

Kahve falında bir zatı görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında bir zatı gördüyseniz:

  • Şanslı durumlar veya fırsatlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında büyük zatların elini öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında veli bir zatın elini öpmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında veli zat görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir zat görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zat ziyaret etmek başka alanlara yöneleceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir zatın mezarını görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında zat görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bir zatın elini öpmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir