AnaSayfa / Genel / Kahve falında zat ziyaret etmek

Kahve falında zat ziyaret etmek

Kahve falında zat ziyaret etmek gelirinin de artmayacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, yardımın alınacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zat ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da ailenizi ilgilendiren konularda ufak tefek stresler yaşanabilir.

Kahve falında zat ziyaret etmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında iyi bir zat görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına delalettir.

Kahve falında büyük bir zatın elini öpmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında veli zat görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına yorulur.

Kahve falında zat kabri görmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında zat türbesi görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir zat görmek sürekli yerinde sayacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında muhterem zat görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir