AnaSayfa / Genel / Kahve falında zat görmek

Kahve falında zat görmek

Kahve falında zat görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına rivayet eder.

Kahve falında zat gördüyseniz:

  • Tam anlamıyla bilgi sahibi olmadan tartışmalı ortamlara girmek imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında zat ziyaret etmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zat kabri görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, yüklü siparişler alacağına yorulur.

Kahve falında büyük zatların mezarını görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir zatı görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mübarek zatları görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük zat görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir zatı görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iyi bir zat görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir