AnaSayfa / Genel / Kahve falında veli zat görmek

Kahve falında veli zat görmek

Kahve falında veli zat görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, şifa ve ilaç bulacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında veli zat gördüyseniz:

  • Maddi imkanlarınızı kullanarak hayatınızda fark yaratabilirsiniz ya da maddi koşullara bağlı yaratabileceğiniz farkları çevrenize göstermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında veli bir zatın elini öpmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, dertlerinden arınacağına delalettir.

Kahve falında veli zat görmek şifa edineceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacı bayram veliyi görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, planlarının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında veli kabri görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir velinin elini öpmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işarettir.

Kahve falında veli görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında hacı bayram veliyi ziyaret etmek işinin gücünün hep rast gideceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine delalet eder.

Kahve falında veli kul görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir