AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir zatın mezarını görmek

Kahve falında bir zatın mezarını görmek

Kahve falında bir zatın mezarını görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, yarar sağlamayacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir zatın mezarını gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, duyduklarınıza tepkiniz ölçülü olsun.

Kahve falında bir zatın mezarını görmek işinin yoluna gireceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına rivayet eder.

Kahve falında büyük zatın mezarını görmek fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük zatların mezarını görmek büyük bir işin sahibi olacağına, anne babanın birbirine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük zat mezarı görmek hak yolundan uzaklaşacağına, maddi durumunun düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında veli bir zatın elini öpmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir zatı görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına işarettir.

Kahve falında önemli zatları görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, eğlenceli günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında iyi bir zat görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir