AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yudum su içmek

Kahve falında bir yudum su içmek

Kahve falında bir yudum su içmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yudum su içmek gördüyseniz:

  • Kendi kendinizle tartışmanıza neden olabilecek önerilerden uzak durun.

Kahve falında yudum yudum su içmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine yorulur.

Kahve falında bir yudum su içmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, elinin sıkışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yudum bira içmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yudum içki içmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında orucu unutup su içmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cennet suyu içmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına delalettir.

Kahve falında tavuk suyu çorba içmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir