AnaSayfa / Genel / Kahve falında orucu unutup su içmek

Kahve falında orucu unutup su içmek

Kahve falında orucu unutup su içmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında orucu unutup su içmek gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi gösterebileceğiniz için kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Kahve falında orucu unutup su içmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçluyken unutarak su içmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında oruç olduğunu unutup su içmek her daim bereketli işler yapacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken unutup su içmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken unutarak su içmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutup su içmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında oruçluyken yanlışlıkla su içmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında oruçlu su içmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir