AnaSayfa / Genel / Kahve falında yudum yudum su içmek

Kahve falında yudum yudum su içmek

Kahve falında yudum yudum su içmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yudum yudum su içmek gördüyseniz:

  • Belli seçimler yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında yudum yudum su içmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, yüksek mertebeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yudum su içmek yakında hedefine ulaşacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yudum bira içmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında bir yudum içki içmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında elma suyu içmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğa su içmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşaf suyu içmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine rivayet eder.

Kahve falında elinden su içmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir