AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yudum içki içmek

Kahve falında bir yudum içki içmek

Kahve falında bir yudum içki içmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yudum içki içmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yardım etmek isteyebilir ya da keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

Kahve falında bir yudum içki içmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında yudum yudum su içmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yudum su içmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yudum bira içmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle içki içmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Kahve falında ölü biriyle içki içmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, evlerin ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında babasıyla içki içmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak bir türlü kendine gelemeyeceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir