AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yığın ayakkabı görmek

Kahve falında bir yığın ayakkabı görmek

Kahve falında bir yığın ayakkabı görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yığın ayakkabı gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeye hazır olun.

Kahve falında ayakkabı yığını görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yığın ayakkabı görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kirli işlere bulaşacağına yorulur.

Kahve falında buğday yığını görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafet yığını görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında mercimek yığını görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında et yığını görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına rivayet eder.

Kahve falında hurda yığını görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, heveslerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında çakıl yığını görmek hastalıklarının son bulacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir