AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafet yığını görmek

Kahve falında kıyafet yığını görmek

Kahve falında kıyafet yığını görmek yönetici makamına geleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, darlığa düşeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, evlerine dünürcü geleceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine delalettir.

Kahve falında kıyafet yığını gördüyseniz:

  • Topluma açık olan kalabalık bir ortamda, sevdiğiniz dostlarınızla birlikte bulunmanız olasıdır.

Kahve falında kıyafet yığını görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında demir yığını görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kitap yığını görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında çöp yığını görmek çok büyük başarılara imza atacağına, sonradan da çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tomruk yığını görmek hoşgörülü biri olunacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday yığını görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında mercimek yığını görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kum yığını altında kalmak bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir