AnaSayfa / Genel / Kahve falında çakıl yığını görmek

Kahve falında çakıl yığını görmek

Kahve falında çakıl yığını görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, rızkın ve kazancın artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çakıl yığını gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirisiniz.

Kahve falında çakıl yığını görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine delalettir.

Kahve falında deniz kenarında çakıl taşı görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çakıllı deniz görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında deniz çakılı görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında denizin içinde çakıl taşı görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzında çakıl taşı görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çakıl taşında yürümek hep dua edeceğine, hayırlı ve güzel olacağına işarettir.

Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir