AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı yığını görmek

Kahve falında ayakkabı yığını görmek

Kahve falında ayakkabı yığını görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, ödeme güçlü çekeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı yığını gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabı yığını görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında bir yığın ayakkabı görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında buğday yığını görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kömür yığını görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gübre yığını görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına inanılır.

Kahve falında kitap yığını görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak oldukça uzun bir yolculuğa, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine inanılır.

Kahve falında demir yığını görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir