AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerinin ağrıdığını görmek

Kahve falında bir yerinin ağrıdığını görmek

Kahve falında bir yerinin ağrıdığını görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, parasına da para ekleyeceğine, böylece yüzünün güleceğine, rahat bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerinin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Çok iddialısınız.

Kahve falında bir yeri ağrımak hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir yerinin ağrıdığını görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında diş ağrıdığını görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazının ağrıdığını görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözü ağrımak kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, elinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında dişini ağrıdığını görmek fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında beli ağrımak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında midesinin ağrıdığını görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir