AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazının ağrıdığını görmek

Kahve falında boğazının ağrıdığını görmek

Kahve falında boğazının ağrıdığını görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kişinin şifa bulacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, bazı sırların açığa çıkacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında boğazının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Zekanızın keskinliğine karşılık duygusal olarak aynı derecede güçlü değilsiniz.

Kahve falında boğazı ağrımak uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında boğazının ağrıdığını görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında dişin ağrıdığını görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında karnın ağrıdığını görmek ilim irfan öğreneceğine, bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında dizlerinin ağrıdığını görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dizleri ağrımak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağı ağrımak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalbin ağrıdığını görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir