AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoyu su bastığını görmek

Kahve falında banyoyu su bastığını görmek

Kahve falında banyoyu su bastığını görmek erken evlilik yapacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, iyi hissedileceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyoyu su bastığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimleri ya da alacağınız kararların etkileyeceği kişileri düşünerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında banyoyu su bastığını görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evi temiz su bastığını görmek fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içini su bastığını görmek nasiplerini alacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evi su bastığını görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun evini su bastığını görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, yükünün hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında odayı su bastığını görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin evini su bastığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında bir yeri su bastığını görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir